VadeVi
J. S. Bach, Freddie Hubbard i Henry Purcell a Giró Ribot

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nJhcYceQQ50[/youtube]

El dissabte 15 de setembre a la Finca el Pont de les caves Giró Ribot es va celebrar una vetllada en que es van harmonitzar peces musicals de Johann Sebastian Bach, Freddie Hubbard i Henry Purcell, amb els vins i caves elaborats al celler de Santa Fe del Penedès, en un acte que va comptar amb el ple recolzament de l’ajuntament d’aquesta localitat, organitzador del cicle “Música als baluards – Nits a la Fresca”.

La interpretació musical va anar a càrrec de Xavi de la Salud a la trompeta i Jorge Varela a l’orgue, en un acte conduït pels periodistes Lluís Montserrat i Joan Nebot, director de VADEVI.CAT.

Montserrat va introduir els assistents en l’univers musical dels compositors i peces musicals seleccionades, i Joan Nebot va fer una introducció al tast de vins i una descripció dels vins i caves que es van degustar i combinar amb la música.

La benvinguda i la cloenda de l’acte van anar a càrrec de l’alcalde de Santa Fe del Penedès, Jordi Rius, que es va adreçar als més de 100 assistents i va anunciar que “aquest ha estat la segona d’una sèrie d’activitats culturals que es desenvoluparan als baluards o patis de les masies dels cellers elaboradors de vins i caves de Santa Fe i que continuaran l’any vinent”.

En l’acte, que va començar cap a les set del vespre i es van perllongar fins passades les nou, es van poder tastar el vi Giró2, elaborat amb la varietat autòctona recuperada giró, i els caves Tendencias i el gran reserva Mare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa