VadeVi
Jancis Robinson ven la seva web a una empresa nord-americana

L’escriptora, crítica de vins i Master of Wine britànica Jancis Robinson ha anunciat un canvi important en relació a la seva trajectòria professional: deixarà d’actualitzar els continguts sobre el sector vitivinícola mundial a la seva pàgina web jancisrobinson.com perquè ha decidit vendre la marca a l’empresa de mitjans digitals nord-americana Recurrent Ventures.

“Tenim notícies importants que us volem anunciar”, diu en un post a la seva pàgina web. “Estem molt orgullosos de com popular i exitosa ha esdevingut la nostra web de vins fins ara”, continua “que ha vist incrementar el nombre de lectors en més de 80 països diferents”. “Però jancisrobinson.com ha assolit una magnitud que està esdevenint difícil de gestionar per un equip petit, sobretot des del punt de vista tècnic i administratiu”, diu la crítica.

“Sóc conscient de l’edat i de la necessitat d’assegurar un futur encara més brillant per la pàgina, i tot desitjant que continuï millorant, vull anunciar que he trobat els socis ideals per assolir aquest objectiu a partir d’ara”. I continua: “No tinc cap intenció de jubilar-me, seguiré treballant en les coses que realment m’agraden: tastar i escriure sobre vins, i viatjar sempre que la pandèmia ho permeti”.

La nova empresa que dirigirà a partir d’ara la site és, segons l’autora, “una empresa jove dinàmica i que està creixent ràpidament que té com a objectiu esdevenir una de les principals editores digitals“. “Pretenen empoderar marques per créixer i connectar amb els consumidors d’una manera sostenible, inspiradora i rendible, mantenint íntegre la línia editorial”, dirà.

“La única diferència per al nostre equip superlatiu és que segurament la marca s’expandirà. Els nostres valors, autenticitat, independència i fiabilitat seguiran intactes i es vetllarà perquè així sigui”, conclou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa