VadeVi
Jaume Domènech renova com a cap de sectorial de la vinya de JARC
  • CA

Els Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, JARC, han renovat els seus representants fent una aposta per professionals agraris que estiguin actualment en actiu i un millor equilibri territorial. En el marc de l’Assemblea General Extraordinària que s’ha celebrat aquests dies a Salomó, Tarragona, s’ha acordat que Joan Carles Massot, fins ara president de la territorial de Lleida i que exercia la presidència en funcions, serà el nou president nacional de l’entitat.

El nou Comitè Executiu, màxim òrgan de govern i representació del sindicat, estarà presidit per Massot i format per Joaquim Suñer, president territorial de Girona, que assumeix la vicepresidència; Albino Neira, president territorial de Tarragona, com a secretari; Eric Bisen, representant de Muntanya, exercirà de tresorer; i Josep M. Freixa, nou president territorial de Barcelona, Josep Balsebre, nou representant de Terres de l’Ebre, i Esmeralda Rourera, presidenta de la territorial de Lleida, seran els vocals.

Comitè Executiu de les JARC | cedida

Per altra banda, s’ha renovat el Consell Nacional format pels representants territorials i el de totes les sectorials. Amb l’elecció del nou organigrama, l’organització aposta perquè els seus representants coneguin la realitat agrària de primera mà i, per tant, tots ells són professionals en actiu d’alguna producció agrícola o ramadera. Amb les noves incorporacions es rejoveneix els òrgans de govern, amb candidats joves que continuaran lluitant pel futur del sector. També s’ha apostat per equilibrar la presència de representants a tot el territori català.

En el cas concret de la sectorial de la vinya, repetirà com a responsable en Jaume Domènech, viticultor de raïm per a la vinificació per vi escumós i vi del Penedès. També repeteixen la representant de la sectorial de cunicultura, Rosa Centellas, productora de conill de Prats de Rei i en la sectorial d’Horta, Mauri Bosch.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa