VadeVi
Jean Leon treu l’anyada 2007 de Vinya La Scala
  • CA

Jean Leon llança al mercat l’anyada 2007 del seu històric vi Vinya La Scala Gran Reserva, procedent de vinyes velles de cabernet sauvignon plantades el 1963 i elaborat únicament aquells anys en què el raïm és excepcional. Va ser el primer cabernet sauvignon elaborat a l’Estat espanyol i està certificat com a Vi de Finca, el màxim reconeixement que atorga la Generalitat de Catalunya a aquells vins que tenen una vinculació directa amb les vinyes de procedència i que presenten una qualitat excel·lent.

L’anyada 2007 de Jean Leon Vinya La Scala, que deu el seu nom al restaurant fundat per Jean Leon a Beverly Hills, és una producció limitada de 2.757 ampolles i surt al mercat amb un important reconeixement: haver estat escollida com el millor cabernet sauvignon de Catalunya en el prestigiós certamen International Wine Challenge 2016, en rebre el trofeu d’aquesta categoria.

La collita del 2007 es va caracteritzar per unes temperatures fresques que van permetre una maduració lenta però progressiva del raïm, i pel contrast tèrmic entre el dia i la nit que van afavorir el bon estat sanitari de la vinya. Aquests factors meteorològics, juntament amb la delicada selecció de raïm mitjançant un nou sistema instal·lat el 2007, van contribuir a l’excepcional qualitat de Jean Leon Vinya La Scala.

Continuant amb la tradició pictòrica d’aquest Gran Reserva, l’anyada 2007 llueix l’obra ‘Manhatan in Ocre’ de l’artista català Josep Martí Bofarull, que il·lustra l’skyline de Nova York, en homenatge a la ciutat dels gratacels i de les oportunitats on la vida de Jean Leon va començar a canviar.

Bofarull, nascut a Molins de Rei, va trobar en els paisatges de les ciutats americanes el seu estil personal. La seva singular forma de disposar els colors i les textures en forma de collage aporten originalitat a la distribució de l’espai a les seves obres, que s’han exposat en galeries d’art de tot el món com Nova York, Hong Kong, Dubai o Puerto Rico.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa