VadeVi
Joaquim Batlle: «Hem de fer d’Alella, la primera DO totalment ecològica»
  • CA

Joaquim Batlle ja va ser president dos anys de l’últim mandat i ara de nou es posa al capdavant de la més petita de les denominacions d’origen catalanes.

El seu objectiu per aquest mandat és clar. Aconseguir que tots els cellers de la DO Alella siguin ecològics. “Cinc i mig ja ho són, ens en falten dos i mig i estic molt esperançat, davant la possibilitat de president l’única DO totalment ecològica del món”, diu Batlle.

Assegura que el compromís ja hi és i el que falta és una última empenta i alguns tràmits burocràtics.

Pel president de la DO Alella, aconseguir això seria un veritable impuls per crear sinèrgies amb les activitats enoturístiques de la zona i també contribuiria a impulsar el segon eix sobre el qual centrarà el mandat: recuperar el mercat del Maresme i de Barcelona.

“Hi ha molts restaurants dels Maresme que no tenen cap vi de la DO Alella, i això no té massa sentit. Hem de recuperar aquest mercat i ho farem amb més promoció a la comarca, però també a Barcelona”, assegura Joaquim Batlle.

El nou president de la DO Alella, té 4 anys per endavant per desenvolupar aquests projectes i diu que ho fa amb molta il·lusió, que si no hi fos, no s’hauria presentat de nou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa