VadeVi
Johnny Depp confessa que es gastava “molt més” de 25 mil euros al mes en vi
  • CA
Johnny Depp

!–akiadsense–>

Fa una mica més d’un any Johnny Depp va demandar l’empresa que li gestionava les seves finances, i aquesta com a resposta va decidir fer públiques les excentricitats de l’actor a l’hora de gastar-se els seus diners.

Una d’elles feia referència a la seva despesa mensual en vins que, segons els seus comptables, era de 30.000 dòlars al mes, prop de 25.000 euros.

Enmig d’una relativa ruïna econòmica i després d’haver encarat una depressió provocada també per la separació de la seva dona, Depp ha decidit confessar-se en una llarga entrevista a la revista Rolling Stone.

Tot i que afirma que “ja no es podia caure més baix” i que tota aquesta situació ha estat difícil de superar, entre moltes altres coses, admet burleta que “és insultant dir que gastava 30.000 dòlars al mes en vi. Perquè era molt més”.

Entre aquesta despesa i d’altres que també explica a l’entrevista, es calcula que s’ha fos 650 milions d’euros.

Pel que fa al vi, Johnny Depp és un gran apassionat del vi francès. Els seus preferits són Chateau Petrus, Cheval Blanc i Domaine de la Romanée-Conti.

Tan apassionat d’aquests vins que fins i tot es va comprar un château“> a França on guardava veritables joies enològiques. Un espai que tenia decorat amb gran imatges de la seva participació a les pel·lícules Pirates del Carib. Un castell que es va haver de vendre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa