VadeVi
Jordi Bort: “La meva incorporació a Llopart és tota una declaració d’intencions del celler”
  • CA
Jordi Bort decantant una ampolla de Llopart abans de convertir-se en el seu director general
Jordi Bort decantant una ampolla de Llopart abans de convertir-se en el seu director general | Cedida

!--akiadsense-->

Jordi Bort canvia les copes Riedel pels escumosos Corpinnat i ho fa amb “la il·lusió de posar-se al capdavant d’una empresa amb més de 130 anys d’història”. Bort fa dos mesos que va deixar de ser el director de Riedel Euroselecció i “no pensava que l’impàs fos tan curt” explica en declaracions a Vadevi.

Bort és el nou director general de Llopart, de fet el primer perquè aquets és un càrrec de nova creació i la primera vegada que un membre de la direcció no és de la família. “El més important per mi és que Pere Llopart i els seus fills hagin decidit fer aquest canvi organitzatiu. No m’agrada dir ‘professionalitzar’ perquè sembla que abans no ho fossin de professionals, però la meva incorporació és tota una declaració d’intencions”, explica.

“Jo arribo per donar continuïtat a un projecte que funciona, m’incorporo a una empresa familiar per aportar-hi la meva experiència de gairebé 30 anys al sector” assegura Jordi Bort. I afegeix que el que farà serà “sumar coneixements i anar buscant que totes les àrees de gestió siguin sòlides per afrontar els propers anys”.

El nomenament del nou director general arriba en un moment delicat marcat per la crisi del coronavirus. “Això també és un repte” diu, “però per sort Llopart té una fidelitat de clients molt bona. Ens hem mantingut. No han sortit tantes ampolles com ens hauria agradat, però hi ha hagut molt moviment al celler” detalla.

I és precisament a preparar-se per nous escenaris i noves situacions al que dedicaran més temps a partir d’ara. Bort té clar que ara s’acosta la campanya de Nadal i que el que caldrà és dissenyar estratègies que permetin adaptar-se a totes les situacions.

Més enllà de l’aspecte professional, Bort assegura que “és un honor accedir a aquest càrrec” i diu que està molt content de “tot el caliu humà” que ha trobat a Llopart, la que serà la seva nova empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa