Jordi Bort és el nou director general de Llopart

!--akiadsense-->

Jordi Bort és el nou director general de Llopart. És el primer cop que un càrrec de direcció del celler -en aquest cas, de nova creació- està en mans d’una persona aliena a la família, i la voluntat és que “aporti una nova visió, des de fora per continuar evolucionant”, ha explicat Jessi Llopart en declaracions a Vadevi.

“S’han donat les circumstàncies i per això ens hem decidit”, ha afegit, alhora que ha afirmat que inicien aquesta etapa amb molta il·lusió per totes les parts.

Jordi Bort va ser fins a finals de juliol el director general de Riedel Euroselecció i anteriorment havia ocupat el càrrec de màxim responsable de l’Incavi. Per Llopart, “és molt important l’experiència de Bort per posar-se al capdavant del celler”.

En aquesta línia, ha assegurat que “no ha vingut per iniciar una nova etapa que trenqui amb res del que hem estat fent fins ara, sinó que volem que impulsi una evolució i millora de la nostra feina”.

Jordi Bort i Ferrando, nascut a Tortosa l’any 1974 és sommelier, té experiència en la docència com a professor universitari però la major part de la seva carrera l’ha dedicada al sector del vi en la gestió i diecció d’empreses relacionades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa