VadeVi
Jorge Javier Vázquez: “He viscut moments terribles per culpa de l’alcohol”
El presentador Jorge Javier Vázquez
El presentador Jorge Javier Vázquez | Europa Press

!--akiadsense-->

Jorge Javier Vázquez ha volgut sincerar-se sobre un tema del qual no havia parlat fins ara: què opina sobre l’alcohol. L’havíem vist a Instagram prenent alguna copes, però no se sabia que manté una relació complicada amb les begudes alcohòliques. D’això en parlava a l’última columna de ‘Lecturas’, a la qual ara n’afegeix una segona part.

Torna a recalcar que cada cop beu menys, una abstèmia que està relacionada amb la seva ruptura amb Paco: “Amb el meu ex bevíem cada dia i ho gaudíem moltíssim. Quan ens vam separar em vaig dir que per a què i no em va costar renunciar a l’alcohol. Estic pensant en deixar-ho definitivament, però si hi ha una paraula que detesti és “mai”. Cada vegada bec menys perquè no em sento bé. Aquest estiu em van fer unes anàlisis en les quals sortia que no metabolitzo bé l’alcohol i és per això que a vegades tinc unes llacunes de memòria increïbles. Els meus amics es creuen que menteixo, però si bec una nit, l’endemà no recordo moltes coses”.

Al presentador no li fa vergonya reconèixer que gràcies a l’alcohol ha viscut “moments màgics”: “Esmorzars memorables, nits divertidíssimes, postes de sol precioses, trobades sexuals inaudites, converses intenses…”. Però també ha patit les conseqüències: “Per culpa de l’alcohol també he viscut esmorzars terribles, nits dignes d’oblit, albes fastigoses, nits de sexe menyspreables i converses perfectament oblidables”.

Jorge Javier reflexiona en veu alta i arriba a la conclusió que és probable que no vulgui deixar del tot l’alcohol perquè es resisteix a dir adéu a una etapa que associa amb la joventut: “Jo he begut i crec que ho seguiré fent. Cada vegada m’agrada menys perquè ja no em senta bé i perquè no m’agrada despertar-me amb mal de cap”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa