VadeVi
Jornada oberta per conèixer els efectes beneficiosos del vi per la salut
  • CA
[FOTOS] El tast dels Barcelona Rosé, el glamur de les bombolles roses

!--akiadsense-->

Des de Vins Vinents continua la programació de jornades telemàtiques des dels diferents grups de treball. La propera, serà dijous, 23 de juliol, a les 11 hores, on es presentaran els avenços en la recerca dels efectes científicament demostrats com a positius sobre el metabolisme del consumidor que té el vi, en consum moderat. La ponència anirà a càrrec del Dr. Ramon Estruch que explicarà els darrers estudis realitzats. Estruch és Consultor Sènior de Medicina Interna de l’Hospital Clínic de Barcelona i professor de la Facultat de Medicina de la UB. Les seves principals línies de recerca, sobre les quals ha publicat més de 300 articles, són sobre els efectes de la dieta mediterrània i els seus components en les malalties cardiovasculars i altres, i els efectes del consum moderat de vi i cervesa en la salut. Les inscripcions es poden fer al següent enllaç.

Aquesta presentació s’emmarca en els Vins Vinents, el congrés que debat com ha de ser el futur del vi català els propers 10 anys. Durant aquest mes de juliol s’han dut a terme tres jornades telemàtiques, una dedicada al màrqueting i la comunicació del vi en temps de COVID, una altra dedicada a la capitalització en la recerca i la que es durà a terme el proper dijous.

El material de les jornades està disponible a l’Espai Participa de Vins Vinents seguint aquest enllaç.

El passat mes d’abril, el comitè científic va decidir posposar les sessions presencials de les jornades monogràfiques dels grups de treball davant la situació de la pandèmia de la Covid-19, però des d’alguns dels grups de treball s’ha anat avançant i treballant de forma telemàtica, mostra d’això són aquestes jornades online.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa