VadeVi
Els cellers del cava fan jornada de portes obertes aquest 12 d’octubre

Els cellers elaboradors de Cava han decidit organitzar, un any més, la popular Jornada de Portes Obertes als Cellers que se celebra anualment el 12 d’octubre i que fa més de 30 anys que organitza la Confraria del Cava.

Com ja va passar l’any passat, els cellers que obriran les seves portes ho faran amb reserva prèvia per tal de poder gestionar els aforaments. Les persones interessades en visitar-los hauran de contactar el celler prèviament per reservar les places, via mail o telèfon. Només quan la plaça estigui confirmada, es podrà visitar el celler.

Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuïtes i, d’altres, visites de pagament, la recaptació de les quals anirà destinada, en alguns casos, a causes socials. Les visites consistiran, en la seva majoria, en una visita als cellers, una visita a les vinyes que rodegen els cellers i una degustació d’un o diversos caves.

Una vintena de cellers

Els cellers que enguany estaran oberts seran: Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Bodegues Sumarroca, Canals & Munné, Carol Vallès, Cava Guilera, Caves Blancher, Caves Vilarnau, Celler Carles Andreu, Celler Vell Cava, Codorníu, El Mas Ferrer, Finca Batllori, Gatell Estate Wines, Giró Ribot, Juvé & Camps, Mascaró, Molí Parellada, Pagès Entrena, Rimarts i Vins el Cep.

Per conéixer el detall de les activitats de manera individual i poder contactar-hi, es pot consultar aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa