VadeVi
Vitivin organitza la seva segona jornada tècnica gratuita a l’Empordà
  • CA
Cooperativa de Garriguella

!--akiadsense-->

Vitivin, la plataforma d’enòlegs online, continua el seu periple per terres catalanes amb unes jornades tècniques que volen servir de referència per a responsables de viticultura i enologia dels cellers.

Després de la primera experiència exitosa al Penedès, Vitivin desembarca a l’Empordà, aquest divendres dia 26 d’abril a la Cooperativa de Garriguella.

Emili Montesinos, Catedràtic de Patologia de Plantes i Microbiologia de la UdG, serà l’encarregat d ela primera ponència que es dedicarà als Bioplaguicides: Origen, desenvolupament i productes autoritzats. Un dels fundadors de Vitivin, David Budó, en la seva intervenció, parlarà de la seva experiència a la plataforma i com a través d’ella es pot cohesionar i aportar valor al sector vitivinícola.

Després del descans serà el torn de Blai Collado de Tandem Social que farà una ponència dedicada al cooperativisme i els vincles entre d’economia social i el sector vitivinícola. Els aspectes legislatius i les realitats agronòmiques en el reg de la vinya serà el tema sobr eel que versarà Marc Gelly que és director d’Ag-Irrig. Les tendències en el packaging de les ampolles de vi també tindrà el seu espai amb la ponència d’Albert Esteve de Verallia i la jornada es clourà amb la intervenció de Carola P Badua, directora de comunicació de l’Institut Català del Suro, que parlarà de com atraure els joves a una marca de vi.

Per assistir a aquesta jornada cal que us inscriviu seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa