VadeVi
Vins de Taller proposa unes jornades tècniques sobre biodinàmica
  • CA
Vins de Taller

!–akiadsense–>

Les jornades tècniques sobre agricultura biodinàmica que es faran els dies 17 i 18 de novembre es basaran en cinc grans temes.

Es parlarà sobre els preparats biodinàmics pensats perquè tots els participants comprenguin els diferents conceptes i preparats.

També una part de les jornades es dedicaran a l’astronomia, amb els que vol incidir en la capacitat de llegir i interpetar el calendari biodinàmic. En funció de les tasques agrícoles i del celler es donaran a conèixer quins són els criteris que s’han de tenir presents amb la finalitat d’utilitzar-los com a eina de treball i quin és el moment més idoni per fer les diferents tasques.

El compost, com un dels temaris principals, també serà un dels temes que es tractaran. Asseguren que no hi ha cultura de l’elaboració d’un bon compost i és important fer-lo correctament. Seguint la filosofia de la biodinàmica cal tenir cura de la terra per poder obtenir aliment d’alta qualitat.

L’equilibri de l’ecosistema biodinàmic i la seva importància i l’agricultura biodinàmica com opció de canvi davant del consumidor final seran les altres dues grans temàtiques. En aquest últim punt des de Vins de Taller consideren que el client final desconeix el significat de la paraula biodinàmica.

Els ponents seran Jordi Querol, propietari de l’empresa Dreiskel, Núria Ruiz, propietària de l’empresa Qualiavins i Antoni Falcón, responsable de Vins de Taller.

Per tenir més informació es pot fer a través del correu electrònic [email protected]

Des de Vins de Taller, el celler organitzador d’aquesta jornada recorden que Rudolf Steiner, filòsof austríac del segle XX, fundador de l’antroposofia (base de l’agricultura biodinàmica), volia explicar i estudiar els fenòmens espirituals amb la mateixa precisió que la ciència explica els fenòmens físics. D’aquesta manera, la biodinàmica treballa amb les energies de la vida i busca la relació més correcta entre l’ésser humà i la terra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa