Can Sala de Freixenet
Can Sala de Freixenet | xx

!--akiadsense-->

Després d’una ampliació de capital per part del president d’honor de Freixenet, José Ferrer Sala, José Luis Bonet i ell passaran a controlar el 50% de Freixenet S.A. Poc abans Henkell, la filial de vins, escumosos i licors del grup Oetker, havia anunciat que havia acabat d’adquirir el 50,67% de les accions de Freixenet de les famílies Hevia i Bonet després que la Comissió Europea aprovés la compra. Aquesta ampliació de capital, però, deixa la propietat de l’empresa dividida a parts iguals entre Ferrer Sala, Bonet Ferrer i Henkell, en el que l’empresa considera, en un comunicat, “l’inici d’un ampli acord de cooperació”.

La col·laboració entre l’empresa catalana i l’alemanya, doncs, crearà el líder mundial del sector dels vins escumosos, permetent tant a Freixenet com a Henkell accedir a nous mercats i canals de distribució i continuar creixent. A dia d’avui, Freixenet és la marca número 1 al mercat internacional de vins escumosos amb vendes en més de 100 països. El Grup Henkell, per la seva banda, té una àmplia cartera de vins escumosos. El nou consell d’administració de Freixenet estarà encapçalat per dos copresidents: José Luis Bonet i el Dr. Albert Christmann, soci general de Dr. August Oetker KG. Alguns dels altres membres del consell seran Demetrio Carceller Arce, president de Damm S.A., que aportarà experiència en el sector de les begudes, i els consellers delegats Pedro Ferrer i Dr. Andreas Brokemper, vocal de la direcció de Henkell.

Sr. Pedro Ferrer (Freixenet) i Dr. Andreas Brokemper (Henkell)
Sr. Pedro Ferrer (Freixenet) i Dr. Andreas Brokemper (Henkell) | Freixenet

!--akiadsense-->

Enrique Hevia Ferrer, portaveu dels socis venedors, va comentar que “la venda de les nostres accions és un moment molt emotiu per a nosaltres. En Henkell trobem el soci perfecte per a Freixenet. Les nostres famílies volen agrair a tots els treballadors la seva feina i lleialtat al llarg dels anys i volem desitjar a Freixenet tot el millor per al futur “. Per la seva banda José Ferrer Sala, president d’honor de Freixenet, va aventurar que “la cooperació amb Henkell no només donarà continuïtat a Freixenet, una empresa reconeguda per la tradició, sinó que reforçarà el seu lideratge internacional en el món del cava”. El nou copresident de Freixenet, Dr. Albert Christmann, va voler remarcar especialment que “Henkell i Freixenet comparteixen un profund respecte per la tradició, la qualitat i la continuïtat. L’associació estratègica ajudarà a desenvolupar noves oportunitats de negoci, fortificant la nostra posició en el creixent mercat mundial del vi escumós”.

Comentaris

  el verdugo del Cid Agost 04, 2018 | 07:48
  Així, doncs, faran una ampolla bona de cada dues. Tota una millora! XDDDD
  El senyor Bonet és un crack Agost 04, 2018 | 10:28
  Amb la seva ideologia espanyolista retrograda, s'ha posat en contra de més de la meitat del mercat potencial català. És un expert en màrqueting. Ja veig el nou producte per aquest nadal a les espanyes: Freixenet Carta Magna, luz de navidad. Puahhhhgg
  pere Agost 04, 2018 | 22:04
  Heu vist quins son els culpables de la creació d' aquesta ficció que éls españa ? S´on en JOSE i en JOSÉ LUIS. Aquest dos elements i uns quants més no son catalans.Trobo molt bé que el fill, net, besnet, etc. de la immigració andalusa p.ex. conservin els noms castellans, gallecs, vascos, etc.; però ah.........en josé i en josé luís segurament ja no parlen català a casa seva. Malaït proteccionisme de madrid que ha permès guanyar tants calers a aquests feixistes.
  Francesc Agost 05, 2018 | 06:07
  Veurem quan de temps triga el Titànic a naufragar.

Nou comentari