VadeVi
Josep Grau viticultor, presenta les seves “Petites Produccions”
  • CA
Vins experimentals de Josep Grau Viicultors

!--akiadsense-->

El Celler Josep Grau Viticultor ha tret al mercat 5 vins de petites produccions marcats per l’artesania, la llibertat i la intuïció. Les noves referències (Maimó, Figuerals Samsó, Figuerals Garnatxa, Territori i Rogers) s’han presentat aquest divendres a l’espai Tast de Vins de Barcelona, situat al Born, amb la col·laboració escenogràfica de tres tallers artesanals per evidenciar el vincle entre la creativitat i l’elaboració honesta d’un vi. Són el taller de Goretti Beaskoa (ceràmica i disseny), Alexis Fasoli (bosses i articles de pell) i Carme Anglada (bijuteria de disseny).

Els vins formen part d’”una aventura enològica més intuïtiva, lliure i experimentada que la desenvolupada durant les últimes 14 veremes a Marçà, però recollint-ne tota l’experiència d’aquest temps” asseguren des del celler.

Els 5 vins nous són de producció limitada i tenen com a origen el terme municipal de La Serra d’Almos. Les finques estan entre els 229 metres i els 280 metres d’alçada, amb un clima marcadament mediterrani i influència continental. No totes les hectàrees de vinya de cada parcel·la van destinades als nous vins, sinó que se’n fa una selecció. En la majoria de casos, les vinyes estan envoltades de bosc, la qual cosa les preserva, afavoreix el treball en ecològic i assegura que es mantingui la frescor a l’entorn.

Els vins tenen un PVP de 24 euros (Territori) i 31 euros les 4 altres referències. La comercialització ha començat pel mercat català i balear i també a l’exportació, al Japó, a Bèlgica i a Suïssa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa