VadeVi
Josep Grau Viticultor presenta noves anyades, nova imatge i nou bar de vins
La nova imatge de Granit i La Florens de Josep Grau Viticultor
La nova imatge de Granit i La Florens de Josep Grau Viticultor | M.R.F.

!--akiadsense-->

Josep Grau Viticultor ha presentat les noves anyades de Granit, La Florens i Regina en el seu nou local obert al públic al Born de Barcelona.

Dos d’aquests vins, La Florens, 100% garnatxa negre i Granit, 100% garnatxa blanca, a més a més canvien la seva imatge per mantenir la línia estètica amb les Petites Produccions del celler. Cinc vins que neixen “d’una aventura enològica més intuïtiva, lliure i experimentada” i que tenen com a origen la Serra d’Almos. Tot i que no formen part d’aquest col·lecció, la sommelier del celler, Marta Carbonell, explicava que “Granit i La Florens beuen de la mateixa filosofia i per això hi volíem donar continuïtat en les etiquetes”.

La presentació de les noves anyades de Josep Grau Viticultor s'ha fet al seu nou local Tast de vins del Bor
La presentació de les noves anyades de Josep Grau Viticultor s’ha fet al seu nou local Tast de vins del Bor | M.R.F.

!--akiadsense-->

La presentació s’ha fet al local del celler al barri del Born de Barcelona, que s’utilitzava per rebre clients i fer tastos. Després d’una transformació de l’espai, ara s’ha obert al públic com a bistrot on s’hi podran degustar algunes de les propostes del restaurant Coure i també s’hi podran comprar els vins de Josep Grau Viticultor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa