VadeVi
Josep Roca: “Corpinnat fa un pas endavant amb pas ferm que aplaudeixo”

!--akiadsense-->

Josep Roca no se n’amaga i mostra tot el seu suport a Corpinnat pel que considera una “decisió meditada, sentida, conseqüent amb el compromís i l’ètica que varen anunciar amb la creació de Corpinnat. Neix des del cor, del patiment i la certesa d’un cafè per a tots del 1986 que no es fàcil de païr”. És per això que en declaracions a Vadevi diu que “Corpinnat fa un pas endavant amb pas ferm que aplaudeixo”.

Pel que fa a la DO Cava, el sommelier recorda que “ha de fer els deures. Ha d’assumir que posar límits per la part baixa és molt més necessari que començar la casa pel teulat”. Recordem que el Consell Regulador va impulsar des de fa un parell d’anys el reconeixement de Cava de Paratge Qualificat, i ara han anunciat l’estudi de zones per delimitar territorialment cada un dels productes i fins i tot identificar a les etiquetes els caves Premium. Una mesura que no sempre s’ha entès tenint en compte precisament que en els caves de més qualitat és on hi ha menys divergència i més autoregulació.

Pel que fa a l’aparició d’una nova marca d’escumosos Roca creu que “el consumidor avui busca veritats, transparència i compromís amb el sector primari, amb condicions de preu just” i diu que amb Corpinnat pot començar una nova tradició.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a gener 31, 2019 | 19:09
    JordiP gener 31, 2019 | 19:09
    Aún hay clases. Si els cavistes més "industrials" han eixamplat la D.O. a tota la península per tal de disposar de més most (de qualsevol qualitat) per tal de produir més Hm de pixats, és el seu problema. Els millors i més inquiets per la qualitat aniran unint-se a Corpinnat i el Cava quedarà per a competir amb el prosecco. Si pot, és clar.
  2. Icona del comentari de: Anònim a gener 31, 2019 | 22:58
    Anònim gener 31, 2019 | 22:58
    Un taulat és una tarima de taulons de fusta. Una teulada és el tancament per dalt d'una casa, generalment fet de teules.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa