VadeVi
Josep Roca: “Encara estem a les beceroles del que podem fer en el món del vi”
  • CA

Durant el primer Congrès Internacional d’Enoturisme de Catalunya Josep Roca, responsable del celler del considerat millor restaurant del món, El Celler de Can Roca, parlava en el vi el contacte directe amb la terra i un punt de filosofia i reflexió.

Aquest punt filosòfic defineix també el contingut de l’entrevista que publica la DO Catalunya a la seva secció “Parlem amb…“: “Encara estem a les beceroles del que podem fer a nivell del que representa la història, el patrimoni, tot allò que s’ha fet i que encara no hem sabut lluir com es mereix”, explica. Per en Josep, ara és el moment idoni per tirar endavant aquesta revolució, amb tot un gruix de noves generacions i gent brillant.

A l’entrevista, Josep Roca parla d’altres temes com, per exemple, els seus primers records del vi o com s’escullen els vins que formen part del prestigiós Celler de Can Roca que, l’any vinent, complirà els seus 30 anys d’història.

Aquesta secció recull converses amb convidats de perfil divers però amb un denominador comú: per la seva professió, trajectòria o experiència, tenen una mirada pròpia sobre el món del vi. Amb aquestes entrevistes la DO Catalunya busca oferir un espai per a la reflexió i el debat. Entre els darrers convidats a aquest cicle s’hi troben l’actor Carlos Latre, el grup musical Els Amics de les Arts, el periodista i gastrònom Pere Tàpias, el també actor Fermí Fernández, o el cuiner amb Estrella Michelin Jordi Herrera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa