VadeVi
Jovani Vins promociona el Cava Amar, fet en homenatge a la mare
  • CA
La Família de Jovani Vins, amb la mare -homenatjada- al centre | Jovani Vins

!–akiadsense–>

Cava Berdié ha presentat el vídeo promocional de l’AMAR, un cava que el celler ha elaborat en homenatge a la mare de la família. El vídeo s’ha enregistrat a les Casetes del Garraf, lloc d’estiueig familiar, i que permet reviure els records dels germans en aquella platja, evocant els dinars en família i les estones de pesca amb els avis.

De fet, aquest és el segon homenatge als primogènits de la família, ja que el seu cava Berdié AMOR homenatjava la figura del seu pare. Berdié AMAR es un cava reserva, d’entre 18 i 24 mesos de criança, elaborat amb les tres varietats tradicionals del Penedès, la Macabeu, la Parellada i la Xarel·lo, aquesta última, una part procedent d’unes vinyes del massís del Garraf, fermentada i envellida en bóta de roure. En diuen que és un cava intens, afruitat i molt mediterrani, com la mar.

Jovani Vins celebra el 10è aniversari de les caves Berdié

Fa 10 anys que els germans Jovani van començar el seu projecte vitivinícola a la bodega de Castellví de la Marca, creant les Caves Berdié, seguint els passos del seu pare, que durant els anys 80 va començar amb l’elaboració de cava. Al 2012 llencen el seu projecte Origami Wines, elaborant vins amb tres DO diferents, destacant dins aquesta nova bodega els Mistys de la DO Penedès y DO Montsant, i l’Home Tranquil de la DOQ Priorat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa