Joves Viticultors del Penedès publicarà els noms “dels responsables de la crisi de preus”

Aquesta associació ha protagonitzat l’únic moment de tensió de la jornada de vaga que es fa al Penedès quan han llençat raïm i ampolles de cava davant la seu de la DO Cava

L'associació Joves Viticultors del Penedès ha abocat raïm i ampolles de cava a la seu de la DO Cava

L’associació Joves Viticultors del Penedès ha abocat raïm i ampolles de cava a la seu de la DO Cava | @JovesJvp

Els Joves Viticultors del Penedès, que s’autodenominen el ‘15M de la pagesia’ participen activament en la protesta d’aquest dijous convocada per Unió de Pagesos, JARC i Viticultors del Penedès i són els responsables del llençament de raim i ampolles de cava que s’ha fet a les portes de la seu del Consell Regulador de la DO Cava.

Ha estat l’únic moment de tensió en aquesta jornada de protesta i ho han fet diuen per “donar un toc d’atenció, per visibilitzar una situació que és insostenible”.

El portaveu de Joves Viticultors, Eudald Planell, ha explicat a Vadevi que a partir d’ara faran accions per donar a conèixer “qui són els veritables responsables d’aquesta situació, volem denunciar aquestes marques”.

“La gent ha de saber quines marques són perquè pugui valorar si vol seguir consumint-les” diu Planell. “No pot ser que es posin tots els elaboradors al mateix sac. Hi ha cellers petits i mitjans que fan les coses bé i això s’ha de conèixer”, ha afegit.

Nou comentari