VadeVi
Juvé & Camps compra un celler de la DO Ribera de Duero
  • CA
Bodega Torres de Anguix a la DO Ribera de Duero
Bodega Torres de Anguix a la DO Ribera de Duero

!--akiadsense-->

El grup Juvé & Camps, amplia fronteres i ha comprat Torres de Anguix, un celler a la DO Ribera de Duero, segons han confirmat en un comunicat.

Amb aquesta operació, la companyia preveu assegurar l’aprovisionament de raïm de gran qualitat per a l’elaboració de vins d’alçada, de producció molt limitada, sota aquesta denominació.

Per a Joan Juvé, president del grup, “la compra d’aquesta bodega dóna resposta a l’interès que hem tingut sempre per ampliar les propietats vitivinícoles a altres zones més enllà del Penedès, on durant dècades ens hem dedicat a la viticultura”.

Així mateix, la consellera delegada de Juvé & Camps, Meritxell Juvé, ha ressaltat que “l’objectiu és elaborar en un futur pròxim vins de màxima qualitat sota la denominació d’origen Ribera del Duero, un projecte que ens il·lusiona i al qual donarem continuïtat gràcies a l’experiència acumulada per part de l’equip al llarg d’aquests anys”.

Torres de Anguix va ser fundada l’any 2000 i s’ubica a la població d’Anguix, a uns 850 metres d’altura i situada en una de les zones vitícoles més valorades de la Ribera Burgalesa. Compta amb unes 50 hectàrees de vinya situades a un radi màxim de tres quilòmetres al voltant del celler.

Aquesta incorporació atorga al grup Juvé & Camps consolida el projecte vitivinícola iniciat en el Penedès l’any 1921 amb l’elaboració de caves Gran Reserva i complementat el 1986 amb la creació de Primeras Marcas.

Actualment, la marca Juvé & Camps té presència en més de 60 països, entre els quals destaquen els Estats Units, Canadà, el Regne Unit, Noruega, el Japó, Perú i Colòmbia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa