VadeVi
Juvé & Camps treu el seu primer vi de Ribera del Duero
Pagos de Anguix, el primer vi de la DO Ribera del Duero de Juvé i Camps
Pagos de Anguix, el primer vi de la DO Ribera del Duero de Juvé i Camps | M.R.F.

!--akiadsense-->

Després de més de 10 anys intentant-ho, finalment Juvé & Camps treu al mercat el seu primer vi de la DO Ribera del Duero, després de la compra fa dos anys de dos cellers al poble d’Anguix, dins de l’anomenat Diamant Daurat d’aquesta denominació.

Per a la consellera delegada de J&C Prime Brands, Meritxell Juvé, “Pagos de Anguix és un somni fet realitat. Una aposta ferma i segura per un territori que admirem des de fa anys. L’afecte per la vinya i el respecte pel terrer demostrat per l’equip de Pagos de Anguix, ara avalat i amb el suport del nostre equip tècnic, augura uns vins de grandíssim potencial”.

Mertixell Juvé és la consellera delegada de Juvé & Camps i Primeres Marques
Mertixell Juvé és la consellera delegada de Juvé & Camps i Primeres Marques | M.R.F.

!--akiadsense-->

Amb la compra del celler, es va mantenir l’enòleg que ha estat al cadpavant de la viticultura, Pedro Elena, que assegurava que en aquesta zona de la denominació d’origen es manté molt bé ‘la genètica dels vins de Robera del Duero”. I per ell “aquesta genètica, no és més que la caiguda del vi a la boca, el moment en el que el vi acaba el seu recorregut”.

De moment se n’han fet 50.000 ampolles que es distribuiran a llocs molt sel·lecionats. La voluntat és que aquest vi que porta el nom del mateix celler, sigui l’avantsala d’altres que de gamma més alta.

La Sibèria vol ser Cava de Paratge Qualificat

En la mateixa presentació que s’ha fet aquest dimecres al Menjador de Xavier Pellicer s’han servit altres referències escumoses de Juvé & Camps. Una d’elles és el seu rosat La Sibèria un 100% Pinot Noir del qual s’iniciaran els tràmits perquè sigui Cava de Paratge Qualificat.

La Siberia de Juvé & Camps inicia els tràmits per ser Cava de Paratge Qualificat
La Siberia de Juvé & Camps inicia els tràmits per ser Cava de Paratge Qualificat | M.R.F.

!--akiadsense-->

Mertixell Juvé, explicava que a hores d’ara ja compleix tots els requisits tècnics. Recorda que per obtenir aquest reconeixement “es demana una certa implantació en el mercat i com que el vam presentar l’any passat necessitàvem més temps. Ara iniciarem els tràmits”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa