L’Origen del Vi és un nou projecte de vins singulars a Terrassa, aposta de l’emprenedora Alba Puyol, on es mariden elements del passat i del futur de la nostra ciutat. La proposta permetrà als seus visitants descobrir tipologies de vins poc coneguts i singulars com ara ecològics, biodinàmics, bullits, ancestrals i naturals, que són l’essència de com es treballaven els el passat.

L’espai permetrà veure aquestes tipologies i on també es realitzaran activitats temàtiques per apropar el coneixement dels mateixos al públic. Amb aquesta línia de maridatge dels orígens, el projecte se situa al Passeig del Vapor Gran, als locals de l’edifici la fàbrica ‘La Auxiliar Tarrasense’ i que data de l’any 1857.

Amb un passat fortament lligat a la industria tèxtil, el Vapor Gran s’ha adaptat en múltiples ocasions als canvis de la societat i s’ha reinventat.

L’Origen del Vi ha apostat per un entorn urbanístic en ple procés de canvis atès el projecte de millora d’urbanitzacio de la primera fase de l’àrea del Vapor Gran, com aposta per dinamitzar un entorn amb molt de potencial i que ha demostrat sempre saber adaptar-se a la societat de la ciutat. L’inauguració oficial del projecte és aquest 28 de maig en un acte reservat només a personal del gremi i sector, però obrirà les seves portes al públic general el proper divendres 1 de juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa