VadeVi
L’Arbre dels desitjos amb taps de suro, a Vilassar
  • CA

El Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) han signat un conveni per a la cessió de l’anomenat “Arbre dels desitjos amb taps de suro” que presidirà el pati del Museu durant les festes de Nadal.

L’arbre està format per una estructura de 4 metres d’alçada que sosté com a fullatge 500 ampolles de cava il·luminades. El guarniran taps de suro i una llaçada on s’hi podrà expressar un desig. Amb aquest arbre es vol promoure la consciència ecològica entre els ciutadans fent servir productes 100% biodegradables en la seva decoració.

Aquest arbre, propietat d’AECORK, es va inaugurar el 2012 en el marc d’una campanya de comunicació per valoritzar el tap de suro al mercat espanyol i es va col·locar al Passeig de Gràcia i al jardí del Palau Robert de Barcelona durant l’època nadalenca. En aquesta ocasió, la cessió d’aquesta estructura s’engloba dins la campanya de Nadal que s’està portant a terme des de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt per fomentar el reciclatge entre la població.

L’encesa i inauguració oficial de l’arbre tindrà lloc el proper divendres 2 de desembre.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa