VadeVi
La riquesa de l’arquitectura a la Carretera del Vi
  • CA

El proper dissabte 7 i diumenge 8 de novembre, i coincidint també amb el cap de setmana del dia europeu de l’enoturisme, La Carretera del Vi proposa una activitat especial, anomenada “el vi i l’arquitectura”, on es vol mostrar i posar en valor la rica diversitat arquitectònica que hi ha en els cellers i en les poblacions que conformen la ruta.

Així, els cellers han preparat propostes específiques sobre l’arquitectura de les seves instal·lacions i finques o ampliant les seves visites amb recorreguts per conèixer a fons els diferents espais singulars de cada celler.

Aquest cap de setmana temàtic és una bona oportunitat per descobrir que a La Carretera del Vi es poden trobar des de cases fortificades on encara s’elabora vi en antics cubs, típiques masies tradicionals catalanes, castells medievals, barraques i marges de pedra seca, fins a cellers i hotels moderns premiats pel seu avantguardisme arquitectònic, tot passant per grans caves subterrànies, cellers amb voltes catalanes, restes arqueològiques o esglésies, entre molts d’altres. Tot plegat, una gran diversitat i riquesa arquitectònica que són un complement ideal als vins i caves dels cellers.

En total són 12 distribuïts en 7 municipis.

Els cellers que integren La Carretera del Vi són Bodegas Torre del Veguer, Bodegues Pinord, Cava&Hotel MasTinell, Cellers Torres, Clos Lentiscus, Colet Clàssic Penedès, Finca Viladellops, Mas Bertran, Parés Baltà, Puig Batet, Rovellats i Torreblanca.

La Carretera del Vi transcorre pel recorregut tradicional que uneix les poblacions de Sant Martí Sarroca i Sitges, tot passant per Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès, Olèrdola, Canyelles i Sant Pere de Ribes.

La ruta es pot seguir mitjançant una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes, que en la seva versió premium, permet obtenir atencions i descomptes especials en els cellers.

Més informació:

www.lacarreteradelvi.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa