Un petit espai ubicat als peus del Mirador de Colom al costat de les oficines turístiques acull des d’avui el bo i millor d’alguns dels cellers de les Denominacions d’Origen Alella, Pla de Bages, Penedès i Catalunya.

Quan el turista o el visitant arribi, el primer que veurà serà una mena de bar de vins, amb una setantena de referències, amb una barra en marbre blanc on es podran tastar vins, però només aquells que estiguin seleccionats, amb una tria que serà rotativa. A més aquest vins es podrán comprar in situ.

Això al final serà l’aparador, un bonic aparador, per la venda de paquets enoturístics que es farà allà mateix. De moment l’oferta és d’una desena d’activitats, corresponents als cellers de les denominació de Barcelona, però a la llarga la intenció és encabir-hi la de la resta del territori.

Pel director general de Turisme de Barcelona, Jordi William Carnes, “és un repte interessant aconseguir que en un un futur proper s’associi Barcelona amb l’enoturisme”.

La intenció és potenciar el turisme del vi a la capital catalana. El mirador de Colom cada any rep més de 130.000 usuaris i l’oficina d’informació turística ubicada a la base del monument comercialitza anualment 65.000 serveis vinculats a l’oferta de cultura i lleure de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa