L’enoturisme català es presenta a FITUR 2016

L’Agencia Catalana de Turisme promociona a Madrid activitats relacionades amb el món del vi

La Fira Internacional de Turisme ha obert portes aquest dimecres al recinte firal de Madrid. Enguany, que se celebra l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme, l’Agència Catalana de Turisme ha apostat per donar a conèixer l’oferta l’enoturisme al país i presenta tot d’activitats relacionades amb el turisme i el vi a Catalunya.

Un dels punts forts d’aquests dies (la fira s’allarga fins duimenge) és l’anunci de la celebració de la vuitena Conferència Internacional d’Enoturisme 2016 que es farà a l’hotel Barcelona Golf de Sant Esteve Sesrovires els dies 5 i 6 d’abril amb el suport també de la Diputació de Barcelona.

Aquest esdeveniment ratifica que Catalunya és un destí enoturístic de primer ordre, segons apunten des de Turisme de la Generalitat- destí conegut no només per la qualitat dels seus vins tranquils i escumosos sinó també per la gran i diversa oferta turística que ofereix en aquest àmbit.

Un altre dels aspectes que es promocionaran a Madrid és el Mirador de Colón de Barcelona, com a punt de difusió de l’enoturisme. De fet ja fa un parell de mesos que s’ha posat en marxat aquest espai de difusió, promoció i venda de serveis turístics relacionats amb l’enologia a les comarques de Barcelona amb més de 70 referències de vins. Pel Mirador de Colon hi passen cada any 130.000 persones i a l’oficina d’informació turística s’hi vénen 65.000 serveis turístics vinculats a la ciutat.

Tots aquesta promoció es farà des de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme que acull tota una sèrie d’expositors que podran presentar els seus productes a les empreses del sector i als visitants en general. Els Cellers Torres, i el Grup Codorniu hi tindran també un lloc destacat. L’estand de l’Agència Catalana de Turisme de més de 900 m2,s’ha dissenyat seguint el lema “Catalunya és casa teva” i reprodueix una cuina amb el rebost.

A Fitur 2016 també hi és present el Grup Freixenet però amb estand propi a FITUR Shopping. Es tracta d’un espai que es va inaugurar en l’edició de l’any passat com a trobada Internacional de la Indústria del Turisme de compres. El grup cellerer donarà a conèixer les seves diverses propostes enoturístiques així com el seu portafoli de productes.


Nou comentari