VadeVi
L’enoturisme català es presenta a FITUR 2016
  • CA

La Fira Internacional de Turisme ha obert portes aquest dimecres al recinte firal de Madrid. Enguany, que se celebra l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme, l’Agència Catalana de Turisme ha apostat per donar a conèixer l’oferta l’enoturisme al país i presenta tot d’activitats relacionades amb el turisme i el vi a Catalunya.

Un dels punts forts d’aquests dies (la fira s’allarga fins duimenge) és l’anunci de la celebració de la vuitena Conferència Internacional d’Enoturisme 2016 que es farà a l’hotel Barcelona Golf de Sant Esteve Sesrovires els dies 5 i 6 d’abril amb el suport també de la Diputació de Barcelona.

Aquest esdeveniment ratifica que Catalunya és un destí enoturístic de primer ordre, segons apunten des de Turisme de la Generalitat- destí conegut no només per la qualitat dels seus vins tranquils i escumosos sinó també per la gran i diversa oferta turística que ofereix en aquest àmbit.

Un altre dels aspectes que es promocionaran a Madrid és el Mirador de Colón de Barcelona, com a punt de difusió de l’enoturisme. De fet ja fa un parell de mesos que s’ha posat en marxat aquest espai de difusió, promoció i venda de serveis turístics relacionats amb l’enologia a les comarques de Barcelona amb més de 70 referències de vins. Pel Mirador de Colon hi passen cada any 130.000 persones i a l’oficina d’informació turística s’hi vénen 65.000 serveis turístics vinculats a la ciutat.

Tots aquesta promoció es farà des de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme que acull tota una sèrie d’expositors que podran presentar els seus productes a les empreses del sector i als visitants en general. Els Cellers Torres, i el Grup Codorniu hi tindran també un lloc destacat. L’estand de l’Agència Catalana de Turisme de més de 900 m2,s’ha dissenyat seguint el lema “Catalunya és casa teva” i reprodueix una cuina amb el rebost.

A Fitur 2016 també hi és present el Grup Freixenet però amb estand propi a FITUR Shopping. Es tracta d’un espai que es va inaugurar en l’edició de l’any passat com a trobada Internacional de la Indústria del Turisme de compres. El grup cellerer donarà a conèixer les seves diverses propostes enoturístiques així com el seu portafoli de productes.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa