Des d’aquesta setmana i fins finals de verema, Albet i Noya inclou en el seu programa de visites i activitats una que permet conèixer tots els racons d’aquesta època tan vibrant i important per qualsevol celler: Els Racons de la Verema.

L’objectiu principal de l’experiència és oferir una visió global al visitant de tot el procés pel qual passa el raïm des que es cull fins que s’embotella i ja és vi, d’una forma clara i amena per a què ho puguin gaudir tot tipus de públics.

Així doncs, la visita s’inicia des de la vinya, punt on s’expliquen les característiques més importants en quant al conreu ecològic que s’aplica el celler per tot seguit, endinsar-se en el procés que duen a terme durant la collita del raïm així com també tastar-lo directament del cep. Tot seguit, es fa una parada a la zona de premses i celler per explicar el procés de vinificació des d’una perspectiva més propera, ja que és el propi treballador del celler qui fa part de les explicacions sobre les tasques que s’estan duent a terme al celler en aquell mateix moment. També es fa un tast de vi en fermentació directament de tina.

A continuació, es passa a la sala de bótes per conèixer el procés d’envelliment dels vins negres i on també es poden observar ampolles de vi escumós Clàssic Penedès en repòs.

La visita finalitza amb un tast de 3 vins i té una durada aproximada de 2h30min. El preu de la visita és de 17€/persona i es realitza amb un mínim de 4 persones. Però sempre es requereix reserva prèvia via correu electrònic a [email protected] o bé trucant al T.93.899.48.12.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa