Una imatge del terrat de la cooperativa de falset, amb les damajoanes de vi a sol i serena ">

La Cooperativa Falset Marçà ha programat un seguit d’activitats enoturístiques per ser gaudides durant aquest estiu. Entre elles:
Visites teatralitzades: De manera desenfadada i buscant la complicitat del visitant, un actor guia els visitants pels racons del celler. Així es coneix el procés d’elaboració de tota la gamma de vins, vermuts, dolços i el ranci de la Cooperativa. Tots els dissabtes i diumenges a les 12h.
A “Sol i serena”: atès l’èxit de la primera edició, el proper 19 de juliol torna el cicle “Sol i serena” programat per tots els dissabtes fins el 30 d’agost. Consta d’una visita a les instal·lacions de la Catedral del Vi al capvespre i fer un tast dels vins dolços i ranci del celler cooperatiu coincidint amb la posta de sol al terrat de la Cooperativa, i amb l’acompanyament d’un aperitiu servit per l’Hotel Hostal Sport de Falset.
Jornada a la capital del vi: Un dia complert a Falset, on es visita el Castell del Vi (centre d’interpretació del vi) i el Celler Modernista de Falset.
Visites guiades i tast de vins: s’amplia l’horari de dilluns a divendres. De 10:30 a 12h.
Més informació a: www.la-cooperativa.cat

Nou comentari