VadeVi
L’èxit enoturístic de Califòrnia, a estudi

Dilluns 14 de novembre, a l’auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès, es podrà assistir de manera gratuïta a la jornada que porta per títol “L’èxit de l’enoturisme a Califòrnia a través de la cooperació dels agents”. En aquesta Jornada descobrirem les claus de l’èxit de l’enoturisme en altres regions vitivinícoles del món, concretament a Califòrnia, alhora que se’ns convidarà a reflexionar sobre la importància de la cooperació entre els diferents agents de la indústria (clúster) com a factor clau per potenciar el turisme del vi.

Ningú no posa en dubte que tot bon sistema funciona per mitjà de la interconnexió entre diversos elements, aquesta és l’experiència que han posat en pràctica moltes regions per impulsar el seu creixement socioeconòmic. Els clústers són sistemes de cooperació entre diferents empreses i institucions que permeten crear sinergies i estratègies per impulsar un determinat sector econòmic. En aquesta Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’Èxit es parlarà de l’experiència de coordinació i cooperació per potenciar una regió vitivinícola com a destinació enoturística a partir del cas de Califòrnia.

La Jornada s’obrirà amb la ponència de Paul Wagner, prestigiós expert internacional de màrqueting vinícola i president de l’empresa Balzac Communications (EUA), que aportarà la seva experiència en el desenvolupament de l’enoturisme a Califòrnia, i al llarg de tot el matí podrem assistir a les ponències d’altres experts en la matèria que ens parlaran sobre la planificació turística en altres regions del món i l’experiència dels clústers.

Data: Dilluns 14 de novembre
Horari: 9:00 – 14:00
Lloc: Auditori del Vinseum

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa