VadeVi
L’INCAVI lliura 2000 euros a Vi per la Vida
  • CA

La 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya consolida la xifra de 150.000 assistents. Els tastos van ser 115.000, 5.000 més que en l’edició anterior.

El conseller delegat executiu de Prodeca i director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Jordi Bort, va lliurar ahir a la tarda al fundador de l’associació sense ànim de lucre Vi per la Vida, Xavier Ayala, els diners recaptats durant la 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya mitjançant la venda de barrets solidaris.

En aquesta edició, entre els valors que han pretès impulsar la Mostra i el Departament d’Agricultura, destaca la solidaritat en l’ajut en la recerca i lluita contra el càncer. Per aquest motiu, la Mostra va destinar barrets perquè els visitants els adquirissin mitjançant una aportació destinada a Vi per la Vida, entitat dedicada a l’ajut en la recerca i lluita contra el càncer.

Els 2.000 € recaptats amb aquesta iniciativa aniran destinats, íntegrament, a aquesta associació.

Durant l’acte, la guanyadora del concurs #WINESKETCHING, Belén Hermosa, va donar a Vi per la Vida el dibuix original guanyador. Aquest concurs es va celebrar en el marc de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya i hi podien participar il•lustradors urbans o sketchers.

La 35a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que organitza cada any el Departament d’Agricultura a través de l’INCAVI i de la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA) amb el suport del sector vinícola català, va tancar les portes el passat 24 de setembre.

Enguany, han assistit a la Mostra 150.000 persones, mentre que els tastos han estat 115.000, 5.000 més que en l’edició anterior. Els visitants a la Mostra han pogut fer un recorregut pels 81 cellers participants de les 12 denominacions d’origen reconegudes a Catalunya, un 11% més que en l’edició anterior, amb més de 650 referències de vins i caves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa