VadeVi
L’ONCE promociona la Ruta Enològica accessible del Penedès

La Ruta Enològica accessible de la Denominació d’Origen Penedès és el motiu del cupó de l’ONCE de dimarts, 5 de juliol, pertanyent a una sèrie d’11 cupons basada en la “Guía de Rutas Enológicas Accesibles para Todas las Personas”, publicada per PREDIF. Cinc milions i mig de cupons de l’ONCE difondran per tot l’Estat la imatge d’aquesta ruta accessible del Penedès.

El Cupó ha estat presentat per Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i Francesc R. Olivella,director de la D.O. Penedès. La sèrie de Rutes Enològiques Accessibles corresponen a 11 Cupons de Diari (de dilluns a dijous), i en ella apareixen també la Ruta Roda (5 d’abril), Ruta de Jumilla (6 d’abril), Ruta de la Garnatxa – Camp de Borja (19 d’abril), Rutes de la Rioja (20 d’abril), Ruta Montilla – Moriles (4 de maig), Ruta de Navarra (24 de mayo), Ruta Ries Baixes (25 de maig), Ruta Ribera del Guadiana (21 de juny), Ruta de Utiel Requena (22 de junio), tancant la sèrie la Ruta Ribera del Duero (6 ??de juliol).

La “Guía de Rutas Enológicas Accesibles para Todas las Personas” és un projecte desenvolupat per la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF), amb el recolzament de Fundación ONCE i de Fundación Vodafone España.

El Penedès, situat a 30 minuts de Barcelona i Tarragona, banyat per platges i protegit per les muntanyes de l’interior, ofereix un entorn paisatgístic únic i singular, caracteritzat per les seves interminables vinyes, esquitxats per masies, elements patrimonials únics i múltiples cellers que han conferit a aquesta zona un reconeixement internacional.

La ruta d’enoturisme PENEDÈS abasta parcialment dues províncies: Barcelona i Tarragona i alberga actualment 190 establiments associats: 79 cellers, 4 viticultors, 31 restaurants, 45 allotjaments, 5 enoteques i botigues especialitzades, 3 museus i centres d’interpretació i 22 empreses de serveis.

Per descobrir la Ruta del Vi més visitada i viure una experiència única en cellers, amb allotjament entre vinyes i amb la possibilitat de tastar els seus vins.

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l’ONCE. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE . A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa