VadeVi
La Confraria del Cava repeteix campanya “Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava”
  • CA
Presentació de la campanya amb el Gremi de Llibreters | Confraria del Cava

!--akiadsense-->

La Confraria del Cava torna a celebrar aquest any la Diada de Sant Jordi repartint 8.000 punts de llibre i cava en el marc de la campanya “Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava”. Enguany, l’autora del disseny del punt de llibre és la popular il·lustradora Pilarín Bayés. Aquesta iniciativa es va crear el 2014 juntament amb l’emissora de ràdio RAC1, que també participa aquest 2017. Qui també repeteix com a col·laborador de la iniciativa és el Gremi de Llibreters de Catalunya.

Com els anys anteriors, l’acció proposa que totes les persones que el 23 d’abril comprin el seu llibre a alguna de les llibreries de l’entorn del Palau Robert de Barcelona (l’espai on RAC1 emetrà en directe el programa especial de la Diada) seran obsequiades amb un punt de llibre de la Confraria, que també servirà com a val per una copa de cava. Les copes se serviran en un estand ubicat al mateix Palau Robert.

La campanya començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 7 de la tarda, o fins a esgotar les existències de cava.

Aquesta acció compta amb la col·laboració de les caves Alsina Sardà, Blancher, Castell Sant Antoni, Castellblanc, Castelo de Pedregosa, Codorniu, Freixenet, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Mascaró, Masolivé, Mastinell, Mestres, Muscàndia, Nadal, Parató, Pere Ventura, Ramón Canals, Roger Goulart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vallformosa i Vilarnau També hi participen la Generalitat de Catalunya, l’INCAVI i el Consell Regulador del Cava.

Sant Jordi també a Sant Sadurní d’Anoia

A més del Palau Robert de Barcelona, l’altre focus d’atenció de la Confraria del Cava per Sant Jordi estarà ubicat a la plaça de la vila de Sant Sadurní d’Anoia, on l’entitat tindrà un estand des d’on també es repartirà cava. El funcionament de la campanya serà el mateix que a Barcelona i, en aquest cas, s’obsequiarà els clients de les llibreries sadurninenques. L’activitat començarà a les 18h. El cava que es reparteixi serà gentilesa de la Confraria del Cava.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Coses del cava a abril 23, 2017 | 14:07
    Coses del cava abril 23, 2017 | 14:07
    Repeteix campanya, però el que no repeteix es xampanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa