Aquest dilluns 3 de maig ha tingut lloc la jornada de tast de la 55a edició del Concurs Tastavins DO Penedès. Amb rècord de vins que enguany competeixen al certamen, 149 mostres de 48 cellers diferents, l’Acadèmia Tastavins, amb el suport de la denominació d’origen, ha organitzat la sessió d’avaluació de totes les mostres, a cegues, en una jornada que ha reunit una vintena de professionals a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

Entre els membres del jurat, hi eren el sommelier i col·laborador del Vadevi Ramon Roset; els també sommeliers Anna Vicens, Anna Casabona, Joffre Tarrida, Ramon Francàs i Bruno Tannino; el president dels enòlegs, Joan Miquel Canals i l’enòloga Montserrat Nadal, entre d’altres.

“Després d’un any difícil, estem molt contents de poder-nos retrobar per tastar el gran potencial vinícola del nostre territori”, deia en el marc de la jornada el president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, Max Margalef. Una idea que reforçava el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, que ha destacat la importància de seguir “retrobant-nos en esdeveniments com aquest, per seguir treballant i difonent l’excel·lència dels vins Penedès”.

El divendres 14 de maig a les vuit del vespre es donaran a conèixer els guanyadors de l’edició 2021 en un acte previst a l’Auditori de Vilafranca que serà retransmès en directe per Penedès TV.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa