VadeVi
La Gala del Cava reprén la festa en honor a les bombolles
  • CA

Després del parèntesi forçós degut a la pandèmia de la Covid19, la Confraria del Cava ha tornat a celebrar la Gala del Cava, l’esdeveniment hereu de l’antiga Investidura Tardoral, que el seu actual president Eduard Sanfeliu va iniciar l’any 2019. En aquest acte la Confraria del Cava investeix els seus nous membres, els Confrares de Número, als Confrares de Mèrit i al Confrare d’Honor.

Aquest divendres 29 d’octubre de 2021, gairebé quaranta anys exactes de la inauguració de la seu de la Confraria al barri de Torre Ramona de Subirats -un 30 d’octubre de 1981-, es van investir com a Confrares de Mèrit, la periodista i docent Ana Boadas, la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras, el President del Reial Cercle Artístic de Barcelona, Josep Fèlix Bentz i de manera coral les jugadores del primer equip del Futbol Club Barcelona Femení, qui per cert no van poder assistir a l’acte per estar concentrades amb motiu del partit de lliga, recollint el seu nomenament el directiu responsable de la secció Xavier Puig.

Pepe Rodríguez, el xef del Restaurant El Bohío de la població d’Illescas (Toledo) distingit amb una estrella Michelin, jurat i co-presentador del popular programa de televisió MasterChef va ser investit Confrare d’Honor 2021.

Durant l’acte, els assistents van gaudir d’un sopar elaborat i servit pel restaurant Cal Blay de Sant Sadurní d’Anoia amb un menú que es va maridar amb els diferents caves que s’elaboren especialment per l’ocasió des de la Confraria del Cava.

En acabar el sopar es va retre un emotiu homenatge a Cristina Colomer Bernat, presidenta d’honor de les caves Colomer Bernat de Sant Sadurní d’Anoia, qui va rebre la insígnia d’or i brillant de la Confraria del Cava en reconeixement a la trajectòria personal. Les caves Colormer Bernat es van fundar l’any 1943 i Cristina Colomer Bernat, representant de la tercera generació, se’n va fer càrrec l’any 1967 essent una de les primeres dones en estar al capdavant d’unes caves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa