VadeVi
La “Guia Vinos Gourmets 2022” dona el ‘premi especial’ a un enòleg català
  • CA

La “Guia Vinos Gourmets 2022” ha fet públics els guanyadors dels premis anuals de la 37a edició de la publicació, on hi detallen i puntuen més de 4.200 vins elaborats per un miler de cellers d’arreu de l’Estat espanyol.

Entre els reconeixements destacats de l’edició, hi destaca el premi especial atorgat a Pepe Raventós Vidal, propietari i enòleg del celler Raventós i Blanc. Un premi que, segons la publicació es dona “en recompensa a l’esforç per enriquir l’univers enològic”, i que ha volgut reconèixer, en el cas de Raventós, “el seu treball en favor del vi natural i la mínima intervenció en tot el procés d’elaboració dels productes” que treu al mercat l’empresa vitivinícola amb seu al Penedès.

El llistat de reconeixements també premia dues referències que s’elaboren en territori català. D’una banda, el millor rosat és per Scala Dei Pla dels Àngels de Cellers Scala Dei (DOQ Priorat) -exaquo amb l’Izadi Larrosa Rosé, de Bodegas Izadi (DOCa Rioja); i el millor escumós és el Gramona Imperial del celler penedesenc Gramona (Corpinnat).

Els premis es lliuraran en el marc del 35è Saló dels Gourmets a Madrid que està previst celebrar-se entre els dies 25 i 28 d’abril de 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa