‘Vi per Vida’ i la Volta Solidària recapten 1.500 euros per la metàstasi

Una vuitantena de persones ha participat aquest diumenge al nou tast solidari de “Vi per Vida”, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi. L’activitat solidària s’ha celebrat coincidint amb la novena edició de la Volta Solidària de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, que enguany també ha sumat esforços per la mateixa causa i ha permès recaptar un total de 1.500€ que es destinaran a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) per la investigació en la lluita contra el càncer.

El sommelier i fundador de “Vi per Vida”, Xavier Ayala ha iniciat el guiatge per quatre vins a la zona de pícnic de Cal Sisén. Quatre vins de tres cellers catalans pertanyents a les denominacions d’origen Costers del Segre i Catalunya:

  • Gòtim Blanc, del celler Castell del Remei (DO Costers del Segre)
  • Gòtim Negre, del celler Castell del Remei (DO Costers del Segre)
  • L’Equilibrista Blanc, del celler Ca N’Estruc (DO Catalunya)
  • Domenio Sumoi, de Cellers Domenys (DO Catalunya)

Col·laboració amb la iniciativa #RepteMetàstasi de l’IRB

Durant el tast s’ha fet referència a una iniciativa impulsada per l’IRB Barcelona, coneguda com a RepteMetàstasi, que compta amb el suport de “Vi per Vida”. La finalitat de la campanya és aconseguir una recaptació de 5 milions d’euros. Actualment la iniciativa està a punt d’arribar a l’equador del seu objectiu, ja que fins a dia d’avui s’han recaptat més de 2 milions d’euros.

Nou comentari