Una vuitantena de persones ha participat aquest diumenge al nou tast solidari de “Vi per Vida”, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi. L’activitat solidària s’ha celebrat coincidint amb la novena edició de la Volta Solidària de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana, que enguany també ha sumat esforços per la mateixa causa i ha permès recaptar un total de 1.500€ que es destinaran a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) per la investigació en la lluita contra el càncer.

El sommelier i fundador de “Vi per Vida”, Xavier Ayala ha iniciat el guiatge per quatre vins a la zona de pícnic de Cal Sisén. Quatre vins de tres cellers catalans pertanyents a les denominacions d’origen Costers del Segre i Catalunya:

  • Gòtim Blanc, del celler Castell del Remei (DO Costers del Segre)
  • Gòtim Negre, del celler Castell del Remei (DO Costers del Segre)
  • L’Equilibrista Blanc, del celler Ca N’Estruc (DO Catalunya)
  • Domenio Sumoi, de Cellers Domenys (DO Catalunya)

Col·laboració amb la iniciativa #RepteMetàstasi de l’IRB

Durant el tast s’ha fet referència a una iniciativa impulsada per l’IRB Barcelona, coneguda com a RepteMetàstasi, que compta amb el suport de “Vi per Vida”. La finalitat de la campanya és aconseguir una recaptació de 5 milions d’euros. Actualment la iniciativa està a punt d’arribar a l’equador del seu objectiu, ja que fins a dia d’avui s’han recaptat més de 2 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix