VadeVi
“La Primavera del Cava” ofereix tot d’activitats enoturístiques pel Penedès
  • CA
Masies i cases rurals del Penedès obren les seves portes per completar l’experiència | FOTO: Rosa Maria Ferré

!–akiadsense–>

Els cellers Agustí Torelló Mata, Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vilarnau i Vins el Cep participen de l’1 al 21 de maig a “La Primavera del Cava” oferint un ventall d’activitats enoturístiques per a tots els gustos i edats.

Els 11 cellers que formen part de l’Institut del Cava, s’uneixen a aquesta iniciativa obrint les portes a recórrer les vinyes amb bicicleta, gaudir de la gastronomia de la zona amb un pícnic a l’aire lliure i fins i tot volant en helicòpter per veure des del cel el paisatge del Penedès.

A més a més, durant les tres setmanes de la “Primavera del Cava”, alguns restaurants de la zona posen al servei de tots els assistents diferents propostes de menús que s’uneixen a aquesta iniciativa amb productes de temporada i harmonies amb caves. Els restaurants que participen són: Ca la Katy, Cal Blay 25, Cal Ticus, Casa Joan, El Cigró d’Or, El Mirador de les Caves, Fonda Neus, La Cava d’en Sergi i Sol i Vi.

De la mateixa manera, nombroses masies i cases rurals del Penedès obren les seves portes per completar aquesta experiència enoturística. Contacte directe amb la natura i vistes a paisatges plens de vinyes amb els colors propis de la primavera.

Més informació de les activitats i compra d’entrades, a www.laprimaveradelcava.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa