VadeVi
La UAB ofereix un curs d’introducció a l’enoturisme
  • CA

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) presenta un nou curs sobre enoturisme, en el marc de la seva formació continuada i en una aposta decidida per un sector creixent a Catalunya i a la resta de l’Estat Espanyol.

El curs “Introducció a l’Enoturisme” arrencarà el proper 18 de setembre i anirà dirigit a professionals i a alumnes de Grau en Direcció Hotelera, Turisme, Direcció de Serveis de Restauració i/o Comerç, amb l’objectiu de capacitar els alumnes per a la gestió enoturística integral, ja sigui integrant-se en projectes ja existents o bé com a emprenedors.

La nova formació de la UAB, de 3 mesos de durada aproximadament, comptarà amb 3 mòduls que combinaran sessions teòriques i pràctiques: el primer centrat en coneixements vitivinícoles i enològics; el segon, en com desenvolupar un pla estratègic enoturístic d’una zona o territori vitivinícola; i el tercer, centrat en comunicació i màrqueting. El curs es completarà amb un calendari de sortides professionals per a conèixer projectes enoturístics d’èxit d’a prop, i algunes MasterClass complementàries.

Per a la seva primera formació en enoturisme, l’UAB comptarà amb professionals com Sílvia Naranjo i Jordi Alcover de La Guia de Vins de Catalunya“>; l’escriptor i expert en enoturisme, Lluís Tolosa, i la periodista i directora de PCatS Comunicació, Sole G. Insua.

Més informació a José Luis García Victorino: [email protected] (Formació Continuada UAB) o 934 194 248.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa