VadeVi
“La Verema del Cava” guanya el premi al millor projecte interempresarial
El president de l’Institut del Cava Jaume Gramona recollint el premi | Institut del Cava

L’Associació SOM Sant Sadurní, que representa el comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia, ha celebrat una nova edició de la Nit Empresarial en la qual ha premiat a aquelles empreses i entitats locals que han destacat durant el darrer any en àmbits diversos. Entre ells, un reconeixement a La Verema del Cava (de l’Institut del Cava) com a millor projecte interempresarial.

La patronal del Cava va impulsar i coordinar un entramat de propostes enoturístiques originals, adaptades a tots els públics, en 12 cellers associats a l’Institut del Cava que estan ubicats al Penedès; i més de 700 assistents van participar en alguna de la trentena de propostes ofertes per Recaredo, Mestres, Gramona, Llopart, Codorniu, Juvé & Camps, Vilarnau, Vins el Cep, Sumarroca, Torelló, Giró Ribot i Vallformosa durant els caps de setmana del 26 d’agost al 17 de setembre. Per a enriquir el projecte, l’Institut del Cava va proposar un complement gastronòmic que va consistir en Els Menús de La Verema del Cava, oferts per una desena de restaurants ubicats al Penedès i en els quals proposaven maridatges de gastronomia amb cava. La Verema del Cava ha estat una iniciativa de promoció de l’enoturisme en una època tan assenyalada per a les vinyes.

Aquest projecte és el primer resultat d’un pla creat per la patronal Institut del Cava que busca promoure l’enoturisme del Cava, donat el potencial que té el turisme enològic com una font d’ingressos alternatius dels cellers. Donat l’èxit de participació, al setembre del 2017 se celebrarà la 2ª edició. Aquest èxit ha propiciat, alhora, la creació d’un projecte germà, anomenat La Primavera del Cava que seguint la mateixa filosofia que l’altre, promocionarà les activitats enoturístiques d’un nombrós grup de cellers en època primaverenca, al maig del 2017.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa