VadeVi
La “Verema del Cava” torna amb noves activitats enoturistiques al Penedès
  • CA
Una de les activitats de “La Verema del Cava”

Dotze cellers s’han agrupat aquest 2017 coincidint amb l’època de verema per a oferir experiències originals vinculades amb a aquesta temporada de feina a la vinya. El projecte, organitzat per l’Institut del Cava, fomenta l’enoturisme amb propostes suggerents que busquen satisfer els gustos de tot tipus de públics. Els dissabtes i diumenges del mes de setembre, la segona edició de “La Verema del Cava” s’expandirà per tota la comarca penedesenca i ho farà a cellers com els d’Agustí Torelló Mata, Codorníu, Freixenet, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló i Vilarnau.

El programa inclou experiències lúdiques molt diverses vinculades a l’enoturisme i pensades per a públics reduïts: un safari fotogràfic al cor del Penedès, una sortida amb bicicletes per les vinyes, trepitjada de raïms com es feia antigament, un sopar a les vinyes amb contemplació d’estrelles, esmorzars de pagès, observació de la fauna que habita el territori, viatges amb carruatges i cavalls per entendre com era la verema dels nostres avis o un recorregut per les vinyes en plena posta de sol. Per a públic familiar, però també per a parelles i grups d’amics.

En paral·lel a aquestes activitats, els visitants podran gaudir d’un maridatge gastronòmic especial a través dels menús de “La Verema del Cava”, oferts per un grup de restaurants del Penedès que també s’han sumat a la iniciativa. Per aquells que vinguin de més lluny, les Masies del Penedès ofereixen allotjaments singulars en plena natura.

La Verema del Cava va tenir més de 700 participants en la seva primera edició i va obtenir el Premi al Millor Projecte Interempresarial. El projecte ratifica, en aquesta segona edició, l’aposta dels cellers per treballar l’enoturisme i permetre als visitants experimentar i conèixer de primera mà l’entorn on neix i s’elabora el Cava.

Per a consultar activitats, horaris i compra d’entrades, es pot fer visitant el seu lloc web laveremadelcava.com.

!–akiadsense–>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa