La Vívid enoConference 2017 vol descobrir com construir un bon relat pels turistes del vi

Professionals de la comunicació, la retòrica i l’oratòria explicaran com fer més atractiu el celler o la destinació enoturística

En el marc del Vívid, el festival del vi de l’Empordà, s’organitza la quarta edició la Vívid enoConference, el punt de trobada per als professionals del món del vi de Catalunya que se celebra a la localitat de Calonge-Sant Antoni el proper 21 d’abril.

Enguany el seminari de referència en enoturisme estarà centrat exclusivament en la construcció del discurs i l’storytelling.

Professionals en la comunicació, l’oratòria, la retòrica, el relat i els discurs descobriran les claus per a construir un discurs de marca que ajudi a posicionar el celler o destinació des del punt de vista enoturístic.

La Vívid enoConference s’adreça a cellers i destinacions i a totes aquelles empreses, institucions i professionals que necessitin desenvolupar la seva vessant enoturística per tal atraure i satisfer a tots aquells visitants o clients motivats per la cultura del vi i el seu entorn.

Es farà amb el tradicional format de ponència-taller per aprendre com millorar les visites a través del relat per tal de narrar i explicar l’essència de l’empresa. Amb l’objectiu de construir un discurs propi i sobretot, de fer les visites i les activitats més memorables.

Hi participaran Lluís Pastor, professor de comunicació a la UOC, autor dels llibres Retòrica antiga, Parla’m i seré feliç, Retòrica expres i El jefe parla, entre altres. Xavier Fähndrich., que és expert i professor d’oratòria UAB. Adrià Porta de la Universitat d’Essex (UK) que és especialista en construcció del discurs. José Antonio Donaire, és professor de turisme de la UdG. Sígrid Guillem que és comunicadora del món del vi, articulista a Cupatges i la Conca 5.1. Pau Canaleta, és consultor en comunicació estratègica i autor del llibre Explica’t amb una història. I Dani López Reyes que és arqueòleg i arqueobotànic de la cooperativa ArqueoVitis i director del jaciment Font de la Canya.

La Vívid enoConference es farà divendres dia 21 d’abril i les inscripcions les podeu fer aquí.

Nou comentari