VadeVi
La ‘Wine Innovation Week’ posarà en valor la innovació en el camp català
  • CA

Neix amb l’objectiu de posar sobre la taula les últimes innovacions en l’àmbit de la viticultura, enologia, màrqueting i comercialització, posant el focus en aquesta primera edició en la robòtica, sensòrica i digitalització de processos al camp català. La Wine Innovation Week tindrà estrena edició els dies 9, 10 i 11 de març en diversos espais, entre els quals, els cellers Juvé & Camps, Vallformosa, Codorníu i la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia.

El programa de les jornades es dividirà en tres sessions temàtiques. La primera tindrà lloc el 9 de març a les instal·lacions de Juvé & Camps a Espiells, i estarà dedicada a la viticultura, a partir de demostracions a la vinya i ponències de softwares de gestió.

La segona jornada, la del 10 de març, tractarà sobre l’enologia i els assistents podran descobrir les últimes novetats tecnològiques a les instal·lacions de Codorníu, Vallformosa, l’Incavi i el Centre Àgora.

La tercera i última sessió, al Celler de la Fassina, estarà dedicada al màrqueting i a la comercialització. Dirigida pel Master of Wine Álvaro Ribalta, explicarà la importància de la innovació en la comercialització de vins, i inclourà un tast de vins.

La iniciativa està organitzada per INNOVI i compta amb la participació de diverses empreses del sector vitivinícola català. Inscriure-s’hi és gratuït, però requereix registrar-se a través d’un formulari que tenen a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa