VadeVi
La ‘Wine Innovation Week’ posarà en valor la innovació en el camp català

Neix amb l’objectiu de posar sobre la taula les últimes innovacions en l’àmbit de la viticultura, enologia, màrqueting i comercialització, posant el focus en aquesta primera edició en la robòtica, sensòrica i digitalització de processos al camp català. La Wine Innovation Week tindrà estrena edició els dies 9, 10 i 11 de març en diversos espais, entre els quals, els cellers Juvé & Camps, Vallformosa, Codorníu i la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia.

El programa de les jornades es dividirà en tres sessions temàtiques. La primera tindrà lloc el 9 de març a les instal·lacions de Juvé & Camps a Espiells, i estarà dedicada a la viticultura, a partir de demostracions a la vinya i ponències de softwares de gestió.

La segona jornada, la del 10 de març, tractarà sobre l’enologia i els assistents podran descobrir les últimes novetats tecnològiques a les instal·lacions de Codorníu, Vallformosa, l’Incavi i el Centre Àgora.

La tercera i última sessió, al Celler de la Fassina, estarà dedicada al màrqueting i a la comercialització. Dirigida pel Master of Wine Álvaro Ribalta, explicarà la importància de la innovació en la comercialització de vins, i inclourà un tast de vins.

La iniciativa està organitzada per INNOVI i compta amb la participació de diverses empreses del sector vitivinícola català. Inscriure-s’hi és gratuït, però requereix registrar-se a través d’un formulari que tenen a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa