VadeVi
La Xarxa promociona els millors joves dels Premis Vinari durant l’estiu
  • CA

El programa Obert x Vacances, que torna aquest estiu a la Xarxa a través de més d’una cinquantena de ràdios locals, promocionarà els millors vins joves de l’edició 2021 dels Premis Vinari. Així, a partir d’aquesta setmana que ve, que comença l’emissió, oferirà la possibilitat als oients de descobrir i tastar les quatre referències que fa pocs dies s’enduien un dels màxims reconeixements del concurs, el Vinari Gran Or.

Els Premis Vinari Gran Or pels vins joves d’aquest 2021 han reconegut:

  • Honor Cava Brut Ecològic 2019, Celler Jan Vidal (DO Cava)
  • LaFou Els Amelers 2020, LaFou Celler (DO Terra Alta)
  • Masia Freyé Syrah Sumoll 2020, Vallformosa (DO Penedès)
  • Black 2020, Montrubí (DO Penedès)

La promoció i difusió dels guanyadors es farà a través d’un concurs a Instagram, “l’antipostureig”, on es demanarà els seguidors que facin una història sobre allò que “no són vacances”, o el que imaginem com a “vacances no idíl·liques”: toca pintar el pis, treballar a l’oficina, fer obres… A finals de cada setmana, coincidint amb els divendres, se sortejarà un lot de vins entre les persones que hi participin amb un vídeo o imatge. Els vins protagonistes tindran una menció especial durant el programa, en la qual no només es parlarà del producte en sí, sinó també del celler que l’elabora i el territori d’origen per fer difusió de la cultura vitivinícola del país a través de les ones.

Obert per Vacances s’emet a partir de dilluns 19 de juliol, de dilluns a divendres entre les 9h i les 11h del matí. El programa estarà conduït pel periodista Carles Carvajal i donarà veu a periodistes i continguts d’arreu de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa