VadeVi
La bellesa de caves i cellers a La Fassina de Sant Sadurní
  • CA

Si us vau predre l’exposició del Vinseum de l’estiu passat ara teniu una altra oportunitat de veure-la a La Fassina, a partir de divendres 18 de març.

A dos quarts de 8 del vespre, s’inaugurarà al Celler del La Fassina l’exposició fotogràfica “Temps i Silencis. Caves i Cellers. La Reserva del Penedès”, una col·lecció de fotografies d’interiors de caves per mitjà de les quals els fotògrafs Pere Pascual i Roger Velázquez volen posar el valor caves i cellers, entesos com a ric i valuós patrimoni monumental del Penedès.

Es tracta de fotografies en gran format que conviden a “redescobrir la màgia d’un espai silent i que sovint passa inadvertit”, complementades amb una petita mostra en blanc i negre i format més petit que les contextualitzen reivindicant la poètica del territori.

Pere Pascual i Roger Velázquez són fotògrafs professionals amb una llarga trajectòria. Pere Pascual ha treballat en fotografia publicitària, industrial, gastronòmica, reportatge de viatges i gastronòmica i ha col·laborat en revistes com Descobrir Catalunya. Traveler, Altaïr, Viajes National Geographic i diaris com El País i El Periódico, entre d’altres. Ha publicat diversos llibres i ha exposat a ciutats com Mèxic, Nanghai o Cannes, a banda de ser guanyador del premi Sony World Photography Awards el 2010.

Roger Velázquez també ha treballat en àmbits tan diversos com el retrat, la publicitat, la indústria, l’arquitectura i l’art. Ha publicat en editorials i premsa: La Vanguardia (Magazine), Planeta, El Periódico, El País, TV3 i per diferents països com Japó, Estats Units, Holanda, Suència i França, en institucions, agències, empreses i entitats; és també Premi Lux en dues convocatòries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa