VadeVi
La consellera Serret vol un sector competitiu, viable i sostenible
  • CA

La nova consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, ha manifestat aquest dijous durant el traspàs de poders amb el fins ara conseller, Jordi Ciuraneta, la seva voluntat d’impulsar aquelles polítiques que permetin ajudar a la competitivitat i millora del sector. “Tenim la voluntat de seguir treballant per donar resposta als reptes propis del sector però també propis del país que volem tirar endavant”, ha afirmat Serret.

Meritxell Serret ha explicat que “en els propers dies analitzarem com està tot per tal de poder començar al més aviat possible a treballar en aquelles polítiques que ens permetin donar suport al sector”. En aquest sentit, la consellera té previst reunir-se quan abans amb els diferents representants del sector vinculats als àmbits de competència del Departament. “Tenim la plena disposició de parlar amb tots els agents del sector”, ha explicat la consellera.

Meritxell Serret Aleu (Vallfogona de Balaguer, 1975) és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i postgrau en direcció general per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Serret ha desenvolupat la seva carrera professional en àmbits relacionats amb el sector agrari i les polítiques de desenvolupament rural. En aquest sentit, des del 2007 i fins a la data, ha estat la coordinadora tècnica de la Fundació del Món Rural (FMR), entitat que té per objectiu posar en valor el món rural i promoure models i polítiques per al desenvolupament sostenible del territori rural.

Del 2006 al 2007 va exercir la direcció i gerència de Provedella, centre de promoció de la carn de vedella; i del 1997 al 2006 va exercir tasques tècniques de coordinació al sindicat Unió de Pagesos (UP).

D’altra banda, també està vinculada a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), on ha estat membre del secretariat nacional des del 2014 fins ara. Durant la legislatura 2007-2011, va ser regidora per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i integrant de l’equip de govern a l’Ajuntament de Vallfogona de Balaguer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa