VadeVi
La dispersió de les llavors dels pollancres, motiu de premi
  • CA

El jurat del III Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura ha fet públic el veredicte d’aquest esdeveniment fotogràfic. Després de diverses jornades de deliberació s’ha reconegut amb el Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura a la fotografia de la dispersió de les llavors dels pollancres del fotògraf Martín Gallego.

Els primers premis de les categories Fauna, Paisatge i Flora han estat per en Xavier Hita, Vicente Martínez i Nuria Blanco respectivament. Els finalistes d’aquestes mateixes categories han estat Xavier Martínez, Edgar Madrenys i, a la categoria de flora, Dolors Suy i Ferran Grau ex aequo.

A la categoria especial, desvetllada per sorpresa mitja hora abans de l’inici del ral·li i dedicada enguany a l’abstracció, el jurat a reconegut amb el primer premi a Esteve Garriga i a Lourdes Barceló com a finalista.

Entre les més de 15.000 fotografies realitzades el jurat ha seleccionat les 50 que millor representen l’objectiu d’aquest esdeveniment: apropar la riquesa natural i paisatgística que es pot trobar un dia qualsevol de primavera a l’Heretat Segura Viudas.

La selecció de fotografies es pot consultar al compte de flickr de la marca. A més, s’ha preparat un material audiovisual on els propis participants de l’edició 2015 del ral·li comparteixen la seva experiència, disponible al següent enllaç i a la pàgina de youtube de la marca.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa