VadeVi
La DO Catalunya «parla amb…» Carles Xuriguera i Rafel Faixedas
  • CA

Els actors còmics Carles Xuriguera i Rafel Faixedas són els protagonistes del nou capítol d’entrevistes que duu a terme periòdicament la DO Catalunya. Els components del Teatre de Guerrilla expliquen com s’apropen al món del vi, un sector que a tots dos els agrada i interessa per igual.

“Quan t’apassiona una cosa, l’estudies, la treballes, busques a gent que te n’ensenyi”, explica Xuriguera, qui confessa que està estudiant enologia de forma “autodidacta, 100%”. De fet, Carles Xuriguera ha crescut en el marc d’una família productora, i ha participat en “l’elaboració del vi de pagès”, com ell mateix anomena. Per això, explica, que la seva vinculació “és molt natural, perquè sempre he viscut prop del vi”.

L’entrevista continua explicant algunes anècdotes dels dos humoristes amb la viticultura i fent repàs sobre l’actualitat del sector.

La secció “Parlem amb…” recull converses amb convidats de perfils diversos però amb un mateix denominador comú: per la seva professió, trajectòria o experiència tenen una mirada pròpia del món del vi. Entre els anteriors convidats a aquest cicle s’hi troben l’actor còmic Carlos Latre, el periodista Josep Sucarrats, l’escriptora Empar Moliner i la sumiller Meritxell Falgueras, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa