VadeVi
La DO Catalunya parla amb el poeta Josep Pedrals

La secció Parlem amb… del web de la Denominació d’Origen Catalunya entrevista a Josep Pedrals, poeta recitador i amant del vi, a la seva biblioteca familiar.

Josep Pedrals, tot i la seva joventut, ja compta amb 20 anys de carrera professional al voltant de la poesia. Des de fa un temps, col·labora en cicles culturals per unir la poesia i el vi, “Els poemes del vi”, per exemple en els passats Biblioteques amb DO o Lletres i Copes, i actualment treballa en un nou projecte juntament amb el músic Nico Roig per a ser presentat a Terrats en Cultura.

Al llarg de l’entrevista explica com li va sorgir l’interès en unir la història de la poesia amb la del vi i la seva sensibilitat envers el vi que, per ell és “una meravella”.

La secció Parlem amb… recull converses amb convidats de perfil divers i amb una mirada pròpia i molt particular sobre el món del vi. Amb aquestes entrevistes, la DO Catalunya busca oferir un espai per a la reflexió i el debat.

Entre els darrers convidats a aquest cicle s’hi troba el cuiner Jordi Herrera, en Josep ‘Pitu’ Roca d’El Celler de Can Roca, l’actor Isaac Alcayde, el Mag Lari o el comunicador Llucià Ferrer, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa