VadeVi
La DO Catalunya parla amb l’actor Isaac Alcayde
  • CA

El convidat d’aquest mes al Parlem amb…, la secció d’entrevistes del web de la Denominació d’Origen Catalunya, és l’actor Isaac Alcayde. Conegut per sèries com El cor de la ciutat o, més recentment, La Riera, també ha participat a pel·lícules com ara Biutiful, del director mexicà Alejandro González Iñárritu, o Fènix 11.23, de Joel Joan i Sergi Lara. A més d’actuar a grans teatres com el Teatre Nacional de Catalunya, és pedagog teatral des de fa 15 anys.

A l’entrevista l’actor explica com, arran de la crisi, que també ha colpejat dur al món artístic, va decidir tirar endavant un projecte que sempre havia tingut al cap: un local davant del mar. Així va néixer Medusa, a L’Escala, un espai gastronòmic-cultural a on es poden degustar plats elaborats amb producte km.0 i un bon repertori de vins, mentre es gaudeix d’un concert o un recital de poesia. “No ens servia només un lloc on anar a guanyar diners, sinó que volíem que hi hagués un interès cultural i artístic”. En definitiva, un espai on potenciar la cultura i el producte català.

La secció Parlem amb… recull converses amb convidats de perfil divers però amb un denominador comú: per la seva professió, trajectòria o experiència, tenen una mirada pròpia sobre el món del vi. Amb aquestes entrevistes, la DO Catalunya busca oferir un espai per a la reflexió i el debat. Entre els darrers convidats a aquest cicle s’hi troben el grup musical Els Amics de les Arts, el periodista i gastrònom Pere Tàpias, l’actor Fermí Fernández, el cuiner amb Estrella Michelin Jordi Herrera o en Josep ‘Pitu’ Roca d’El Celler de Can Roca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa